چالوس یک‌طرفه شد بازداشت ۳ عضو شورا در رامسر بخشنامه کارت پایان خدمت فرهنگیان متعهد خدمت به آموزش و پرورش فرصت جدید برای پدران سرباز / احتمال تمدید معافیت خدمت تا ۱۴۰۵ هوای تهران چهار درجه سرد می‌شود احتمال تعطیلی پاساژ علاءالدین کاهش بیش از ۹۵ درصدی بارش‌ها در ۲۰ استان مدارس و ادارات تهران فردا چهارشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۴ تعطیل است؟ ضریب بومی‌گزینی در آزمون‌های استخدامی ۴۰ درصد افزایش یافت قوانین مرخصی معلمان و کارمندان دولت جزئیات جذب ٩٠ هزار نیروی فرهنگیان برای آموزش و پرورش خبر خوش برای آموزش و پرورشی‌ها: افزایش سن داوطلبان فرهنگیان تا ۳۰ سال و تعدیل مصوبه تاثیر معدل در کنکور به‌زودی ابلاغ می‌شود ماجرای پیدا شدن پیکر ۷۴ نفر در سد کرج چه بود؟ خبر مهم نماینده مجلس درباره قانون جدید مهریه؛ مجازات برای این مردان که طلاق می‌خواهند ارتقای رتبه معلمان مدارس محروم، روستایی و استثنایی از مهر امسال پای دادستانی به کلیپ غیراخلاقی بازیکن ملوان کشیده شد/ تشکیل پرونده قضایی

زالی: تمامی شاخص‌ها نشان از کاهش آمار کرونا در استان تهران است

فرمانده ستاد عملیات مدیریت کرونا در کلان شهر تهران گفت: تمامی شاخص‌های کرونایی اعم از تعداد بستری و مراجعان سرپایی نشان‌دهنده کاهش آمار کرونادر استان تهران است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۶ - ۱۵ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 06
کد خبر: ۱۰۱۱۷۳

به گزارش راهبرد معاصر فرمانده ستاد عملیات مدیریت کرونا در کلان شهر تهران گفت: تمامی شاخص‌های کرونایی اعم از تعداد بستری و مراجعان سرپایی نشان‌دهنده کاهش آمار کرونا در استان تهران است.

دکتر علیرضا زالی به آخرین آمار بیماری کرونا در استان تهران اشاره کرد و افزود: تا صبح امروز تعداد بیماران بستری به دلیل ابتلا به ویروس کرونا در استان تهران به هشت هزار و ۵۳۵ بیمار رسیده است.

 

وی اظهار داشت: تعداد مراجعان سرپایی به دلیل ابتلا به ویروس کرونا در تهران نیز طی این مدت حدود ۲۰ هزار نفر بوده است.

فرمانده ستاد عملیات مدیریت کرونا در کلان شهر تهران، تعداد بیماران جدید بستری در بیمارستان‌های تهران در ۲۴ ساعت گذشته را نیز حدود یک هزار و ۹۰۰ بیمار اعلام کرد و گفت: از این تعداد ۲۲۶ بیمار به دلیل ابتلا به کرونا در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شدند.

 

زالی با بیان اینکه در طول ۲۴ ساعت گذشته حدود یک هزار و ۶۰۰ بیمار بستری به دلیل ابتلا به ویروس کرونا هم از بیمارستان‌های استان ترخیص شدند، ادامه داد: در حال حاضر هم به دلیل کاهش آمار تعداد مبتلایان به ویروس کرونا، لیست انتظار تخت‌های اورژانس در تهران کاهش یافته است و از ۸۰۰ بیماری که در لیست انتظار بودند این تعداد افراد به کمتر از ۲۰۰ بیمار کاهش یافته است.

 

وی همچنین بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط مردم تاکید کرد و به مردم خواست که حتما موارد بهداشتی و پروتکل‌ها را برای کاهش آمار ابتلا به این ویروس رعایت کنند چرا که همچنان تاکید جدی بر توجه مردم به تمام این موارد است تا بتوانیم روز به روز شاهد کاهش آمار ابتلا و مرگ ناشی از کرونا باشیم.

زالی افزود: استفاده از ماسک، فاصله‌گذاری اجتماعی، شستن مرتب دست‌ها و حضور نیافتن در تجمعات از جمله مواردی است که مردم همچنان باید رعایت کنند و نسبت با آنها ساده‌انگاری نکنند./ایرنا

کلمات کلیدی: تهران کرونا
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار